Pralinhuset

Idag tog vi en riktig långpromenad på söder, genom gamla stan, kungsan, tills vi nådde centralen.. På vägen fann vi många små pralin butiker med helt oemotståndliga små praliner. Kan lungt säga att vi överskridit vår choklad ranson för denna månad!
Bäst av alla vi testat var Pralinhuset´s ägglikör praliner! Härlig vitchoklad runt med en kräm inne som smälter i munnen, god smak av ägglikör. Rekomenderas verkligen om ni har vägarna förbi. 🙂

pralinhuset

Nu ska vi ansluta oss till skaran och släcka alla lampor till förmån för earth houer, dricka en kopp te och njuta av de 4 sista pralinerna till ljusens sken!0 thoughts on “Pralinhuset”

  • O så gott med praliner! De såg verkligen jättegoda ut. Jag var i baktagen när min dotter började släcka alla lampor och påminnde om Earth-hour. Det var bara att tända levande ljus och gå tillbaka i tiden hundra år och fortsätta baka under levande ljus, det var riktigt skoj faktiskt.

    Ha en fin lördag kväll.
    Nadja

  • Men ooooh så trevligt lördagsnöje ni varit ute på idag, varför var inte vi med ;-)?. Pralinhuset gjorde fö alla små söta och framför allt goda praliner till vårat bröllop, de är helt fantastiska både på service och smak!!

  • Mums så gott med praliner från en äkta pralinbutik, vilken lyx : )
    SJälv så mumsades det mina hemmabakade cupcakes, plockgodis & chips, det var inte fy skam det heller : )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *