Kesoplättar & Chicken Carib Soppa


Idag blev det soppa ifrån Kelda!

® Chicken Carib har calypso i generna, med en smak av ananas, röd curry och ingefära. Bitar av grillad kyckling och melon gör den extra fyllig, toppa med lite korianderblad. Ett annat hett tips är strimlad salladslök, kokta nudlar och hackad röd chili.

imagehandler

 

 

Jag tyckte den var riktigt god så den kan va bra att ha i kylskåpet i reserv! En klick creme fraiche och lite färsk basilika på… Gott & Enkelt!

Men man blir ju inte mätt på bara soppa.. 😉 Fick bli Kesoplättar till, utelämnade socker så kunde lilla Emmis äta en också! 🙂

KESOPLÄTTAR (GI)

bloggen-093

 

  • 3 ägg
  • 4 msk valfritt mjöl (jag tog Dinkel)
  • 1 burk keso
  • 1 rivet äpple
  •  2 tsk kanel, 1 tsk kardemumma & 1 tsk vaniljsocker
  • (1 msk strösocker) Lämnades bort pga Emmis och GI. 😉

Blanda samman allt i en bunke. Stek på medelvärme en rätt lång stund. Det tar lite tid, vänd dem sen försiktigt och stek på andra sidan. Servera med ex grädde och frukt eller bär (blåbär & Hallon).


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 tankar om “Kesoplättar & Chicken Carib Soppa