Jul jul strålande jul…Pentik julkaffe!

Som jag har längtat!!! Denna vecka ska jag iväg till pentik och inhandla deras julkaffe! Så otroligt gott, kan verkligen rekomendera för er som inte testat!

(www.pentik.com)

 

Sen såg jag att de kommit med lite trevliga saker till denna jul som jag funderar på att testa med, bla:

Tranbär-cognac gelé :

Hjortron-vanilj gelé:

Sen tänkte jag ta och spana in vad jag saknar ännu ur “Aino” serien. Inte så länge kvar tills den slutas att tillverkas så det är bäst att börja redan nu skrapa ihop det sista!

Har förälskat mig i denna serie “Tempo” men det finns ju inte hur mycket plats & pengar som helst, dessutom existerade inte den då jag började sammla : 😉

 

 

Nog om svammel, tillbaka i recept jakten.. 😉 Men glöm nu inte att gå och köpa er ett paket julkaffe, de försvinner snabbare än snabbt!0 thoughts on “Jul jul strålande jul…Pentik julkaffe!”

  • Vart åker du till Pentik? Det fanns ju en butik i Kista tidigare men dom har stängt 🙁 Jag äääääälskar Pentik! Tur att det finns en butik hemma i Luleå, så kan jag shoppa loss när jag är hemma. Dom har jättefina julgranskulor i år 🙂 Åh deras julkaffe är ju så himla smarrigt, och det luktar så gott också, hihi.

  • Julkaffe är gott! Är det du köper smaksatt med något speciellt? Apropå kantareller så är jag usel på att hitta/leta, så jag har “storhandlat” på torget i Borgholm och fryst in! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *