Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 tankar om “A piece of cake

  • Jennie

    Åh den boken har jag haft sedan den kom ut! Den är alldeles för underbar!!
    Jag har testat väldigt, väldigt många av receptet och de jag verkligen kan rekommendera dig att baka är: Hurtbullarna (de absolut godaste och saftigaste grova frallorna jag smakat!), formfranskan, tekakorna, kardemumma och grahamssconesen, kladdkakemuffinsen, chocholate chip browniekakan, halloncupcakesen (dock är frostingen lite för lös så välj hellre ett annat recept på frosting från någon annan bok/internet om du skall baka dessa), den mjuka pepparkakan är också underbart god! Men den är också lite lös, eller rättare sagt fuktig så minska mängden vätska eller lingonsylt i det receptet med. Längre gräddningstid torkar nämligen ut kakan på ett negativt sätt, därför är det bättre att minska vätskan en aning!

    Hoppas att du blir nöjd med boken! Det är verkligen jag! 🙂

    Kram, Jennie