Pepparkaks crostini med ädelost

Tänkte dela med mig av ett recept på en lite annorlunda variant av pepparkaka & ädelost till glöggen! 🙂 (Jag veet, det är fortfarande 2 månader kvar till JUL, idag är det precis 2 månader!!!) Men ni kan behöva öva er lite på snacksen.. 😉

  • 5 stora skivor vitt bröd
  • 50 g smör
  • 4 tsk pepparkakskrydda
  • 2 tsk råsocker
  • 140 g Kvibille ädelost
  1. Stek brödskivorna i smöret och krydda med pepparkakskrydda & Råsocker.
  2. Skär varje brödskiva i 4 cm långa bitar.
  3. Skär osten i lika långa bitar samt ca 5 mm tjock och lägg ovanpå bröden.

*********************

För er som inte orkar hålla på i evigheter med Glöggsnacks så har jag två andra varianter:

  1. köpa färdig pepparkaka samt Ädelost på tub! 😀 😉
  2. Färdig pepparkaka, Gaffelmosa en bit ädelost med gräddfil/ creme fraiche och klicka ut på kakorna!

Skadar aldrig att pröva alla 3 varianterna.. 😉

0 reaktioner på ”Pepparkaks crostini med ädelost

  1. Mmmm så sugen jag blir!
    Har testat de två senare alternativen men måste nog se till att testa det första med.

    Du tjejen, nu är det helg, hur går det med kakorna? 😉 *väntar otåligt*

    Tack för kommentaren i bloggen, är mäkta stolt! 😀

  2. Yees, kakorna är under förberedning, alla tilltänka ingridienser skaffades idag, hade dock inte tid idag då det skulle bakas 4 kladdkakor.. 😉 Håll ut! 😀

    Stolt ska du va, jättefina!

Kommentera